Als crewing afdeling van JR Shipping en SeaZip Offshore Service in Harlingen zijn wij verantwoordelijk voor het werven en selecteren en binden van onze bemanningsleden. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het werkgeverschap op zee en de ondersteuning van jouw zeevaartcarrière. Hierbij werken we nauw samen met de scheepsleiding en de specialisten van onze walorganisatie. Het is onze missie om voor iedereen de juiste condities te creëren voor de beste resultaten in de veiligste werkomgeving.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze zeevarenden en hun zeevaartcarrière serieus. In lijn met de kwaliteits- en certificeringseisen, zorgen wij voor een optimale bezetting van onze schepen. Daarbij kijken we verder dan morgen. Dat betekent dat we talentvolle maritieme professionals coachen en opleiden. Dat gebeurt veelal ‘on the job’, waarin je onderdeel bent van het team. Maar in overleg stippelen we ook persoonlijke leerroutes op maat uit.

‘Samen zorgen we ervoor dat jij je werk op zee goed kunt uitvoeren’

Uiteraard zijn we ook verantwoordelijk voor zaken als planning, beloning en aanvullende arbeidsvoorwaarden. Over de details praten we graag als je bij ons solliciteert. We kunnen je nu vast vertellen dat we je een prima pakket bieden en geregeld evenementen organiseren om de onderlinge betrokkenheid en de contacten met de wal te stimuleren. Wij gaan actief met de mensen aan boord van onze schepen in gesprek om te horen wat beter kan. Met aandacht voor jouw persoonlijke ambities in de scheepvaartcarrière die je voor ogen staat.

Naar de website van JR Shipping 

Naar de website van SeaZip Offshore Service