Ben jij geïnteresseerd in een leerzame, uitdagende stage op zee? Op een containerfeeder schip van JR Shipping? Wij maken graag kennis met gemotiveerde MBO4/HBO zeevaartstudenten die bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken, die vragen durven te stellen en initiatief tonen en van hun stage op zee een succes weten te maken.

Solliciteren naar een stage op zee bij JR Shipping

Stuur een goed onderbouwde motivatiebrief, waaruit blijkt dat je je verdiept hebt in onze organisatie en bedrijfscultuur, en een overzichtelijke CV naar jobs@jrshipcrew.com. Laat ons weten waarom jij de beste kandidaat bent en geef aan wanneer je stage op zee moet beginnen.

Niet-Nederlandse studenten

Ben jij als níet-Nederlandse student geïnteresseerd in een uitdagende stage bij JR Shipping? Dan kun je je aanmelden bij onze hiring manager van Marlow Navigation. Uiteraard kun je ook eerst onze crewing afdeling bellen voor meer informatie.

Herken jij je in onze bedrijfscultuur van wederzijds respect, teamwork en betrokkenheid?
Bekijk de video en laat van je horen. Wie weet stap jij binnenkort bij ons aan boord.

JR MasterClass

Als erkend leerbedrijf organiseert JR Shipping in samenwerking met Maritiem Instituut Willem Barentsz op Terschelling (www.miwb.nl) kortlopende (groeps)stages voor tweedejaars studenten. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door het Platform Beroepsonderwijs. Wil je meer weten over de mogelijkheid om als student binnen ons JR MasterClass programma ervaring op te doen aan boord van één van onze schepen? Neem contact op met onze crew officer, Laura van der Veer via telefoonnummer +31 (0)517 – 431 225 of per mail jobs@jrshipcrew.com.